yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, ansızın çokça insanoğlunun şiddetlica çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolay olması mealına gelir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin de ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yetişmek, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni ile müteallik yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapının güzel duyusal strüktürsı ve gönül edilen aksesuarların kullanımı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Panik pas sebebiyle mideerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış binalabilir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangın kapısı yangının kontrol altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Feza Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara usturuplu halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Report this wiki page