Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

ölçünlü bir ivedili çıkış kapısı genellikle 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve özge özellikleri kabil faktörler ederı etkiler.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık strüktüryor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Panik pas sayesinde yürekerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın kapıları olarak da malum müstacel çıkış baplarının hangi malzemeden yapılması gerektiği, nasıl konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar peklik seviyeleri hep belli başlı standartlar gözetilerek mimarilmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını hapsetmek sinein mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en mehabetli kazanımı duman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen mukabilmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile meri standart TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en yönlü eder politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve uygun bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, estetik baplara en münasip fiyatlarla sahip geçmek karınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page