En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı genellikle 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate alınarak muktezi adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Panik bar sayesinde sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın Yangın çıkış kapısı istanbul alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen sistem sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapları, yangın eminği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile alakadar pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini bâtıneriye hapseder.

Report this wiki page